dijous, 30 de setembre del 2010

29-Salvi's

o
rebrota la rosa de foc?


Tots els respectes als que han organitzat, promogut i participat aquesta vaga general, amb especial simpatia a l'agència de notícies 29-s.net creada amb eines lliures perque poguessin informar des dels diferents punts de vaga en primera persona les persones que en participaven. I també amb la cobertura dels mitjans que s'havien afegit a aquesta agència, com kaosenlared, la directa o les ràdios lliures i molts altres. A tots ells humilment dedico aquesta entrada. Han facilitat l'autoinformació i l'autoempoderament que dóna veure el que realment s'ha fet i ha passat i que els Falsimedia oculten. Tot i que crec que no cal comentar que hi ha estona d'aquest dia en vídeo al youtub i d'altres servidors.
Com porta la directa fotoportada amb la barricada de foc que es va fer de matinada tallant la travessera de dalt de carcelona i "La llibertat és quan arrenca l'alba en un dia de vaga general" dit per Joan Margarit uns dies abans.

De l'agencia jo en trec i poso com a foto la de barricada de foc a mercabarna, on no eren quatre antisistemes que només es representen a ells mateixos xD
I de tots els medis que han participat en l'agencia, especial dedicació a les ràdios lliures, i més a les de barcelona en problemes amb els de nomola radio. Els altres mitjans ja sortien a la dreta del bloc i tenen tots els meus respectes.

FREQÜÈNCIES LLIURES (BNC)

Ràdio Pica 96.6 http://www.radiopica.net
Contrabanda 91.4 http://www.contrabanda.org
Ràdio Bronka 104.5 http://www.radiobronka.info
Ràdio Trama 91.4 (Sabadell) http://radiotrama.net

l'informació també és lluita,
salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada