dilluns, 4 de maig del 2009

pandèmia de porcs


Estar fart, podria ser el títol, però he posat un que fes més gràcia, dons si alguna cosa em/ens cal és riure tant com sigui possible.
Un virus és aquell organisme que s'apodera d'un hoste per viure a costa seva, una espècie de parasitisme, a nivell submicroscòpic si es vol.
Si que hi ha parasitisme necròfag, que mata al seu hoste i per tant també és mata a ell si no s'ha pogut canviar o extendre de cos, però no només és així (paràsits biotròfics) i no sembla una actitud gaire intel·ligent. Sobretot si té una capacitat d'infecció limitada.
Per mi els números canten, 1000 infectats a DF, ciutat de 19.000.000 d'habitants.
El perillós virus que sembla que fa un mes (sinó fa més que s'oculta) s'està extenent ràpida i perillosament per tot el món, a la ciutat on ha estat pitjor afecta a 1 de cada 19.000 mexicans, o el que és el mateix aproximadament el 0,005% de la població.

Si, si, realment demanaria als incompetents de l'OMS que declaressin l'alerta màxima de pandèmia, a les interessades farmacèutiques que fabriquin milions d'antivirals, i als incompetents interessats dirigents del meu país desenvolupat (i de tots els que puguin) que comprin antivirals per totes.

I si fos polític, ja posats, faria concursos públics per veure qui s'inventa el virus més maco amb subvenció, i premis en metàl·lic per qui trobi els remeis, i si és la mateixa institució, o millor dit, empresa, dons premi especial. Inútils!

I si fos un ric capitalista sense escrúpols, invertiria en Roche i Boheringer que resulta que a part de estar les dues al meu fotut poble, són les dues empreses que tenen els dos únics antivirals efectius contra el mal, i curiosament, de les que més han pujat en borsa aquests últims dies. A més, segur que guanyen els premis i concursos que he dit. Fastigosos!

Però com que realment no soc cap de les dues coses, i a cap dels tres demanaria res a part de la desaparició, simplement escric aquesta entrada de bloc convidant-vos, com sempre, a no creure res dels mitjans de comunicació oficials i informar-se i pensar per un mateixa.

L'únic virus perillós a escala planetària és el provinent de la recombinació del virus capital, amb els virus estats i organitzacions internacionals col·laboracionistes. Una bona colla de porcs que ja s'extenen com una pandèmia per gairebé tots els racons del món, pretenent infectar-nos fins la més profunda intimitat.

Avui m'he passat, i sense enllaços, així que deixarem un enllaç per si hi ha algú que encara té por de morir de grip porcina a catalunya (a mi em fa gràcia només d'escriure)
Por qué sólo en México se mueren los griposos?

i un per si estàs d'acord amb mi
http://www.kaosenlared.net/noticia/biosabotaje-a-mexico

màxim respecte al col·lectiu Kaos en la red!!

i per últim dir que la majoria de conspiranoics que es comuniquen mitjançant la xarxa creiem que l'origen de la "pandèmia" és intencionat; i que la imatge de l'entrada és una representació feta amb ordinador de l'aspecte que en teoria té un virus.

Avui més adient que mai,
salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada