dimarts, 21 d’abril del 2009

el joc

El promès a un mateix és deure moral insalvable, ja fa temps que l'he revist, aquí online, a megabla, la millor manera que no es faci mal és amb dos arxius diferents de la mateixa pel·lícula, posant-los a carregar els dos a la vegada.
Pel·lícula: WarGames (Juegos de Guerra, 1983)
http://www.megavideo.com/?v=NNUKHYR9.
i/o
http://www.megavideo.com/?v=V51DCKOT
clarament, molt millor pel·lícula que la actual que ja vaig posar, d'una època on la seguretat semblava més compromesa, existia la "conspiranoia mediatico-institucional" on fins un nen la podia posar en evidència la seguretat del món, segurament no devia ser molt complexe... Avui dia el que passa a la pel·lícula seria impossible, dons els coneixements i la dificultat per a una cosa semblant han crescut exponencialment, en canvi, hi ha més armes atòmiques escampades pel món, i moltes sense control, en venta o en mans d'individus indesitjables. Jo ho trobo molt més perillós que la guerra de titelles de la guerra freda.

I al joc de la vida, al que m'encanta jugar, és igualment complex, en tant que requereix aprenentatge diari, connexió a la xarxa i molt d'estomac amb un toc de descomfiança, recent tirada em va enviar al talego; quatre torns sense tirar. Temps per escriure i reflexionar. I per aprendre coses coneixent gent, sinó dolent tampoc alegre el que pots aprendre aquí. Dona per pensar...

El següent documental, d'ajuda, els trucs per portar bé la partida... de l'indi de "conocer a dios"
Documental: Las 7 leyes espirituales del éxito
http://www.megavideo.com/?v=32M4G06V (veure)
http://www.megaupload.com/es/?d=L4QPSFKC(descarregar)
i segueixo preguntant-me per què tot i saber alguna cosa encara no sempre ho utilitzo...
En fi... crec que que ha sortit un 10, una tirada totalment acceptable. Sort, m'havia costat uns bons MB. ;) Deixam dir atzar a les coses que no podem controlar... o si?

I donant una mica més de funció d'enllaç no de rollo, una joguina en format obert, que va la mar de bé i està en català, que em substitueix el photoshop, per molt cs que sigui... i pot obrir els antics arxius .psd, la guineueta del gimp, responsable del retoc d'imatges d'aquest bloc.
Programa: Gimp
http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=gimp-win&filename=gimp-2.6.6-i686-setup.exe&use_mirror=fastbull

salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada