dimecres, 4 de novembre del 2009

barna crema!!

(no es poden transportar líquids inflamables en avió)

Quan comença a ser oficial que ja no ens servirà baixar a barna a protestar, ni a la delegació del govern, ni allà a on deu va deixar l'espanydenya dels madriles, sinó a brusel·les a entre 4 i 5 vegades més lluny i kilometratges de 4 xifres, encara hi passen coses importants a l'altre costat de la muntanya.


Si és la capital del tracte de les mentides, que quedi clar almenys.
http://www.kaosenlared.net/noticia/barcelona-activistas-bloquean-salida-cumbre-sobre-cambio-climatico

Parlaré de kriptonita (àlies cannabis sinó has vist l'entrada anterior), una crida al autocultiu explicant les maneres més segura (legalment), més barata, i la més fàcil, fiable i al gust, de plantarla.
Començant per la última opció, comprant llavors, poden ésser feminitzades, amb gustos i efectes a la carta, dons existeixen moltes empreses que comercialitzen aquest tipus de llavors. Inclus del nostre funkinpaís. Entre 6 i 15€ la llavor feminitzada (nena segur).
La forma més barata, sens dubte, comprant menjar per a ocells de super, a menys de 50 cèntims

un paquet de un Kg, de una mescla com la que d'aquí damunt, on un percentatge important són canyamons, àlies llavors de cannabis sativa - cannabis indica mesclada en la proporció de l'adaptació natural al lloc on es cultivi.
Garanteix després de criba de plantes molt bons resultats, hi ha forces fòrums que en parlen.
Per què són aquí els canyamons? Dons per que són m0lt saludables. Per menjarles directament no, sinó ets un ocell clar, són molt dures, però si germinades o l'oli que s'en treu.

Font natural d' omegues 3 i 6, poliinsaturats i altres complements que tant bé van al cos, i aquest no es capaç de generar. Només en tenen en quantitat altres vegetals, com ara la soja o les baies de goji. :P Porta a pensar que menjar-ne és intel·ligent, sobretot si són de cultiu ecològic, la opció intel·ligent pel planeta i la salut, i es poden aconseguir per uns 6-10€ el Kg de canyamons de cultiu ecològic certificat per la unió europea.
Com? Certificat per la unió europea? Dons si, i subvencionat. I és que també va bé per combatre el canvi climàtic. La planta de cannabis és de les que més CO2 fixa, dons li va molt bé per desenvolupar-se. Per tant, la plantació massiva de cannabis absorbeix grans quantitats d'aquests gasos, i només per això i sense tenir en compte les múltiples aplicacions que té i podria tenir (que també ajudarien a reduïr emissions) ja està subvencionada. A més, com de tots els productes que ho demanin, en certifica, si s'escau, que han estat obtinguts mitjançant mètodes d'agricultura ecològica.

El que porta a la última categoria, la més segura, i és que una empresa, holandesa evidentment, comercialitza un pack de 100g de llavors certificades per l'ue, amb un certificat que permet plantar-les per tal de "combatre el canvi climàtic".

Així que quan vingui un membre de les forces de seguretat de torn a dirli, "senyora això que fa..." aquest li pugui contestar: "senyora agent, tinc un certificat de la ue que m'ho permet" i clar com que em cagava per que en breu serem els eue, segur que per la temporada 2010 això ja té una fotuda validesa legal sèria.

Tothom a plantar, i a sortir al carrer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada