dilluns, 26 d’octubre del 2009

perfum de kriptonita, de la millor collita




Molt per dir i un hàbit a reprendre, començo l'entrada amb títol de frase del Ro, l'altre 50% cantant dels ATV,de la cançó amb colabo la il·lusió és finikitu de les ganes, autèntic temazo...
Felicitats per l'aventura a ny city http://www.3cat24.cat/video/1579039 (ah, la pública del pais, amb publicitat dels cotxes que entre totes paguem...)

A unaltre nivell, en la línia la columna de la dreta, erets a barna aquest dissabte i la vas sentir cremar? Policia, helicopters, desperdici de mitjans... era el clam per la llibertat d'Amadeu Casellas, en una manifestació que va començar segrestada a la Rambla del Raval, i va acabar a pals, al comercial portal de l'Angel.
Pals per gent que estava reclamant llibertat per algú que porta vintimolts anys per haver robat, una quantitat irrisòria, comparada amb la de Millets, Camps i d'altres energúmens. Això si el primer humil però revolucionàri, i el segon fill de casa bona, dirigent empresarial i d'una institució cultural suposadament seriosa, amb una creu de sant jordi, i que sembla que no arribarà a entrar a presó. Pesen més les idees que els zeros de la xifra total del que has robat? Segueixen pesant més les idees, quan en el primer cas el robat és un banc, i els senyors pseudopolítics institucionals que no van a presó ens roben a tots?

I pels comentaris sobre Veneçuela, enllaços personals i virtuals es fonen en el següent documental:
Enjambre, las reglas han cambiado
por Guarataro

o bé baixa'l aquí
Mmm... crec que el que deies ho he vist al docu de boca d'en bush?
jajaja ;)

Megaupblaforever. Partint del que ahir va sortir tot sopant, Es poden trobar fàcilment a 200 persones amigues, diguem afins, que estan disposades a pagar un leuro per a ser usuari megaxaxi per tota la vida, i sinó jo proposo que comenci la recapta aquí ja!

Qui sap que pasarà abans, una nova entrada d'aquest bloc, o 200 persones posant el leuro de marres?
Els que estigueu disposats a posarlo no patiu per aquest últim comentari, no haurem de pagar fins que no siguem 200!

La foto, del títol de l'entrada, kriptonita de la millor, Blueberry Biodinàmica, cuidada amb molt d'amor a ca les nenes i evidentment destinada al consum pròpi dels cultivadores. Estrena tag.
Baixo al carrer com si fos la meva habita...
Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada